Besøgende
91
Artikler
90
Link
138

NETWORK012

Network012, Odense den 5/9 2012.

Mød Peter Aalbæk fra Zentropa, Dorte Fals fra Magasinet Penge og VækstFaktor og hør Danmarks Bedste Elevatortaler til årets iværksætterevent 5. september i Odense Congress Center.

Tema: ”Brænd igennem med din vision”.

Som selvstændig skal du ofte overbevise andre og få dem til at tro på din idé eller dit produkt. Bankrådgiveren, investoren, kunden og samarbejdspartneren har alle det til fælles, at de er utålmodige og forlanger klar besked på kort tid. Hvis du ikke fanger deres interesse på højest et minut eller to, flakker deres blik, og du mister deres opbakning. Flere års krise har kun gjort det vanskeligere - og evnen til at ”brænde igennem” er vigtigere end nogensinde.

Danmarks bedste elevatortale - vind kr. 10.000
Network 012 stiller skarpt på formidlingens svære kunst, og hvilken rolle den spiller for udviklingen af din virksomhed. Derfor har vi inviteret nogle af de skarpeste formidlere i dansk erhvervsliv til at fortælle om deres erfaringer og udfordringer med personlig kommunikation og formidling. Og derfor afholder vi konkurrencen ”Danmarks Bedste Elevatortale”, hvor du kan vinde kr. 10.000,-

I løbet af dagen afvikles konkurrencen ”Danmarks Bedste Elevatortale”. Frem til den 20. august kan du tilmelde dig til den indledende runde, som afholdes i løbet af formiddagen 5. september for lukkede døre under kyndig sparring og udvælgelse af en fagjury. De 6 bedste går videre til finalen, som afgøres af publikum.

Det får du også:

  • Workshops, hvor du kan afprøve nye værktøjer og udvikle nye idéer
  • Mød en række erhvervsnetværk
  • Udvid din kontaktflade gennem uformel networking. Mød de andre deltagere i LinkedIn-gruppen NETWORK012
  • Fuld forplejning med morgenmad og lækker frokostbuffet

Læs mere og tilmeld dig på NETWORK012.dk

NETWORK012 arrangeres af Udvikling Fyn A/S. Konkurrencen Danmarks Bedste Elevatortale arrangeres i samarbejde med Connect Denmark. Sponsorerne er: ADVODAN, Væksthus Syddanmark, BDO, Dana, Sparekassen Faaborg, One2One grafisk bureau.