Besøgende
91
Artikler
90
Link
138

Spis i Danmark

Spiseguide med fokus på vin- og ølsmagning, gourmetmiddage og andre arrangementer på de bedste restauranter.

Læs mere på spisidanmark.dk

600 konkurser

I november var der 607 konkurser på landsplan, hvilket er det højeste antal på en enkelt måned i 2014. Konkurserne fordeler sig forskelligt på landsdelene. Flest konkurser var der i hovedstadsområdet efterfulgt af Østjylland.

JBS Media 2/12 2014

Grundfos verdens største

Grundfos i Bjerringbro øger fortsat sine markedsandele og understreger sin status som verdens største producent af pumper. En analyse fra VDMA (tysk brancheorganisation for maskinforhandlere) viser, at Grundfos har øget sin markedsandel med knap et procentpoint til 9,6 procent. Grundfos omsatte for cirka 21 milliarder i 2011.

JBS Media 2/7 2012


Erhvervsstyrelsens nye hjemmeside

 – www.erhvervsstyrelsen.dk er nu i luften.
 
På erhvervsstyrelsen.dk kan du få viden om Erhvervsstyrelsens opgaver og få hjælp til at forskellige digitale løsninger såsom Virk.dk, Startværk, CVR.dk og Vækstguiden.


Mindre gods med tog

Godstransporten med tog er faldet siden andet kvartal 2011. I første kvartal var tilbagegangen 5 procent i forholdet til første kvartal 2012. Tilbagegangen skyldes mindre nationalt og internationalt gods, mens transitmængden er uændret.

Kilde: Nyt fra Danmarks Statistik, nr. 331, 25/6 2012


Nye biler udleder mindre CO2

De nyeste tal fra Trafikstyrelsen viser, at de nye danske personbilers gennemsnitlige brændstofforbrug fortsat er faldende. Fra 2001 til 2011 er CO2-udledningen faldet med 28 %. Person- og varebilerne står for ca. 70 % af transportsektorens CO2-udledning, og derfor har forbrugernes efterspørgsel stor betyder for udviklingen af miljøvenlige biler.

Kilde: Trafikstyrelsen og  kommissionen


Vækstfaktor 2012 vinder

Onsdag aften blev vinderen af årets vækstfaktor fundet, og vinderen blev Danitel  der har udviklet et specielt journalsystem til hospitaler. DR’s Magasinet Penge på DR1 og Mandag Morgen står bag konkurrencen. Kilde: DR.dk


Ændret køreplan i forbindelse med Roskilde Festival

Fra den 30. juni til den 9. juli kører togene mellem Roskilde og Næstved efter ændrede køreplaner, mens DSB kører ekstratog til og fra Roskilde Festival. Ændringerne kan findes på Rejseplanen.
Igen i år vil der køre tog mellem Roskilde Station og Roskilde Festivals togstation ved Camping West. Billetpris kr. 20,-.

Kilde: DSB, læs mere på www.dsb.dk 


 

Side 1 ud af 2