Besøgende
91
Artikler
90
Link
138

Webmarketing til små virksomheder

Webmarketing er for små virksomheder og iværksættere ofte en uoverskuelig og lidt rodet affære.

Video marketing

Mest oplagt er det, at vise sine videoer på YouTube, mens Vimeo.com er et godt supplement.

Begge videotjenester kan benyttes gratis.

Youtube og Vimeo kan benyttes til personlig branding og branding af fx din virksomhed. I forhold til søgemaskineoptimering har de også en gavnlig effekt.

 

Slideshows – powerpoint, dias m.m.

Den powerpoint som du måske har benyttet i forbindelse med et arrangement, kan gøre frit tilgængelig på slideshare.net

Slidshare kan også benyttes til personlig branding og branding af fx din virksomhed. I forhold til søgemaskineoptimering har de også en gavnlig effekt.

 

Sociale medier

Der er de velkendte og store sociale medier: Facebook, Twitter, LinkedIN. Dertil kommer blogs, Google+ og MySpace, der har fået en opblomstring i 2011.

Slidshare kan også benyttes til personlig branding og branding af fx din virksomhed. I forhold til søgemaskineoptimering har de også en gavnlig effekt.

Generelt gælder det her, at du kun skal oprette profil på disse medier, hvis du agter at benytte dem. Døde medier gavner ikke din branding.

 

Annoncering

Google AdWords er en effektiv måde at sprede sit budskab på. Google AdWords kan også benyttes på YouTube. Google annoncerne kan målrettes til søgemaskinen, men også mod det, som Google kalder indholdsnetværket (websites der viser Google annoncer).

Facebook giver også gode muligheder for annoncering. I Facebook kan du målrette dine annoncer meget præcist til bestemte brugere.

Yahoo og Bing giver også mulighed for annoncering. Det minder meget om Google AdWords.

 

Under artikler kan du finde tips og trcks, guides og artkler om online markedsføring