Besøgende
91
Artikler
90
Link
138

YouTube, gør din video synlig og bliv fundet

YouTube er som bekendt, det mest benyttede website til publicering af video indenfor mange forskellige emner, seriøse som underholdende og kuriøse.

Store som små virksomheder kan få gode kommercielle resultater ved at benytte YouTube til marketing. YouTube er en effektiv marketingkanal.

Søgemaskine

YouTube hører til blandt de største søgemaskiner på verdensplan! Der fremføres ofte en udokumenteret påstand på mange hjemmesider, at YouTube er den næststørste søgemaskine, kun overgået er Google. Fakta er det dog, at der vises mere end 3 milliarder videoer om dagen på YouTube. Det er immervæk ret mange.

Google viser ofte videoer fra YouTube i søgeresultaterne. Ofte ligger videoer fra YouTube højt på listen over søgeresultater. Gør du det rigtigt, så har du også gode chancer for, at din video vises på Google.

SEO og YouTube

SEO (søgemaskineoptimering) bygger på ikke offentliggjorte algoritmer. Google m.fl. har dog offentliggjort retningslinjer for, hvordan hjemmesider, artikler, videoer m.m. optimeres bedst, med henblik på gode placeringer i søgeresultaterne.

 

Dette skal du kigge på

  1. Keywords i YouTube
  2. Titel
  3. Tags
  4. Beskrivelse
  5. Likes, afspilningslister og foretrukne
  6. Kommentarer
  7. Indlejring
  8. Nyhedsværdi
  9. Links

 

Login for at læse hele artiklen

Flere artikler om søgemaskineoptimering