Besøgende
91
Artikler
90
Link
138

Hjemmesider på abonnement

JBS Hosting lancerer et nyt og prisbilligt koncept til iværksættere og andre projektmagere.

Konceptet er i al sin enkelhed, at iværksætteren via et abonnement på kr. 249,- om måneden får en komplet hjemmeside til rådighed med eget domæne.

Godt for likviditeten

JBS Hosting udtaler, at de med konceptet "Hjemmeside på abonnement forsøger at imødekomme mange iværksætteres problemer med likviditet". Midler som iværksætteren ofte har stærkt brug for til markedsføring.

Ingen lange opsigelsesvarsler

"Konceptet opererer nærmest ikke med opsigelsesvarsler. Vi mener også at produktet er så godt, at vi ikke behøver et opsigelsesvarsel på mere end ti dage, hvilket vist er helt unikt i denne branche", udtaler JBS Hosting.

På den måde imødekommes mange iværksætteres bekymring for at binde sig i ikke-gennemskuelige kontrakter, på et tidspunkt, hvor der er mange forhold at tage stilling til.

Læs mere på www.jbs-hosting.dk

Iværksætterhjulet ruller igen

Kursusforløbet Iværksætterhjulet i Odense ruller igen i september 2012. Der er åbent for tilmelding nu.

Iværksætterkurset IVÆRKSÆTTERHJULET
Det kursustilbud til dig, der overvejer at blive selvstændig.

Det er et fleksibelt kursusforløb, som giver mulighed for at deltage på et senere tidspunkt, hvis du bliver forhindret i at deltage i én eller flere aftener.

IVÆRKSÆTTERHJULET arrangeres af Udvikling Fyn i Assens og Odense.

Kursusforløb
Det nye og udvidede tilbud består af 6 kursusaftener af 3,5 timer - i alt 21 timer, hvor der vil blive set på:

 • Forretningsplanen
 • Budgetter
 • Finansiering
 • Skat og moms
 • Selskabsformer
 • Arbejdsløsheds- og erhvervsforsikringer
 • Salg og markedsføring
 • Netværk
 • Nyttige værktøjer

Næste kursusstart
Tirsdag d. 4 september
Kl. 17 - 20.30
Forskerparken 10
5230 Odense M

Prisen for hele kurset:Pris 750,- inkl. moms og forplejning

Læs mere og tilmelding på www.udviklngfyn.dk under arrangementer.

NETWORK012

Network012, Odense den 5/9 2012.

Mød Peter Aalbæk fra Zentropa, Dorte Fals fra Magasinet Penge og VækstFaktor og hør Danmarks Bedste Elevatortaler til årets iværksætterevent 5. september i Odense Congress Center.

Tema: ”Brænd igennem med din vision”.

Som selvstændig skal du ofte overbevise andre og få dem til at tro på din idé eller dit produkt. Bankrådgiveren, investoren, kunden og samarbejdspartneren har alle det til fælles, at de er utålmodige og forlanger klar besked på kort tid. Hvis du ikke fanger deres interesse på højest et minut eller to, flakker deres blik, og du mister deres opbakning. Flere års krise har kun gjort det vanskeligere - og evnen til at ”brænde igennem” er vigtigere end nogensinde.

Danmarks bedste elevatortale - vind kr. 10.000
Network 012 stiller skarpt på formidlingens svære kunst, og hvilken rolle den spiller for udviklingen af din virksomhed. Derfor har vi inviteret nogle af de skarpeste formidlere i dansk erhvervsliv til at fortælle om deres erfaringer og udfordringer med personlig kommunikation og formidling. Og derfor afholder vi konkurrencen ”Danmarks Bedste Elevatortale”, hvor du kan vinde kr. 10.000,-

I løbet af dagen afvikles konkurrencen ”Danmarks Bedste Elevatortale”. Frem til den 20. august kan du tilmelde dig til den indledende runde, som afholdes i løbet af formiddagen 5. september for lukkede døre under kyndig sparring og udvælgelse af en fagjury. De 6 bedste går videre til finalen, som afgøres af publikum.

Det får du også:

 • Workshops, hvor du kan afprøve nye værktøjer og udvikle nye idéer
 • Mød en række erhvervsnetværk
 • Udvid din kontaktflade gennem uformel networking. Mød de andre deltagere i LinkedIn-gruppen NETWORK012
 • Fuld forplejning med morgenmad og lækker frokostbuffet

Læs mere og tilmeld dig på NETWORK012.dk

NETWORK012 arrangeres af Udvikling Fyn A/S. Konkurrencen Danmarks Bedste Elevatortale arrangeres i samarbejde med Connect Denmark. Sponsorerne er: ADVODAN, Væksthus Syddanmark, BDO, Dana, Sparekassen Faaborg, One2One grafisk bureau.

Iværksættermesse 2013

Øksnehallen, København 13. & 14. september. Danmarks største inspirationsforum for iværksættere og vækstvirksomheder. Det forventes igen, at der vil komme 4.000-5.000 besøgende til messen. Liste med udstillere kan ses på hjemmesiden. Programmet publiceres cirka en måned for selve eventen. Læs mere på www.ivaerk.dk