Besøgende
91
Artikler
90
Link
138

Københavns Lufthavns populære app nu også til Windows Phone

Københavns Lufthavn introducerer nu den anmelderroste, gratis app til Windows Phone. Dermed findes app’en til alle de mest almindelige typer smartphones – og på tre forskellige sprog. App’en er så populær, at den har overhalet lufthavnens SMS-service indenom.

Med app'en kan du få hjælp til at finde vej igennem lufthavnen, bestille parkering eller modtage opdateret information om flyafgange og -ankomster.

Henimod 290.000 passagerer har allerede downloades app'en.

Mere brugervenlig

”Tre ud af fire rejsende har i dag en smartphone, og vores analyser peger på, at brugerne af vores app virkelig har taget de mange funktioner til sig. Tilbagemeldingerne viser blandt andet, at brugerne sætter pris på de gratis, løbende opdateringer om flyafgange og -ankomster, og at de finder funktionen i app’en enklere og mere brugervenlig end den tilsvarende sms-service på vores hjemmeside. Derfor er det også den fortsatte udvikling af app’en, vi fremover vil satse på, ” siger Carsten Nørland.

SMS tjeneste består

Københavns Lufthavn bibeholder muligheden for at benytte SMS-servicen via cph.dk af hensyn til passagerer, som ikke har en smartphone. Dog bliver det sådan, at der indføres brugerbetaling på SMS servicen.

Push-beskeder

Københavns Lufthavn opfordrer smartphone-brugere til at benytte tilbuddet om gratis push-beskeder i CPH Airport App, der kan downloades gratis fra enten App Store, Google Play, Nokia Store eller Windows Phone Marketplace.

Kilde: CPH